Skip to content

Tastatura SteelSeries: cele mai bune modele, ideale pentru gaming

wallpaper stelseries

Tastaturile de gaming marca SteelSeries, sunt tastaturi de cea mai înaltă calitate, remarcandu-se printr-un design unic, fiabilitate și durabilitate. Un alt aspect extrem de important al acestor tastaturi, sunt comutatoarele mecanice reglabile OmniPoint, tehnologie proprie al marelui brand SteelSeries, care concurează, și chiar imbunatatesc performanța comutatoarelor cherry. Acestea oferă cea mai buna experiența de joc, precum și un nivel de adaptare pentru fiecare jucător, cu mult peste competenta. 

Așadar, ești în căutarea unei tastaturi de gaming, de foarte buna calitate, dar care sa se și adapteze perfect stilului tău de joc? Perfect! Acesta este articolul tau! Îți prezentăm cele mai bune modele de tastaturi SteelSeries în acest an, pentru a face alegerea cea mai corecta. 

Tastaturi SteelSeries: tabel comparativ

Acest tabel include cele mai vandute tastaturi SteelSeries din acest an
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeSteelSeries Apex 3SteelSeries Apex 5SteelSeries Apex 7SteelSeries Apex ProSteelSeries Apex 7 TKL
ImagineTastatura gaming SteelSeries Apex 3Tastatura gaming SteelSeries Apex 5Tastatura gaming mecanica SteelSeries Apex 7Tastatura gaming mecanica SteelSeries Apex ProTastatura gaming mecanica SteelSeries Apex 7 TKL
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Recenzii👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
TehnologieCu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Greutate810g925g950g970g771g
Dimensiuni44,4 x 15,1 x 3,9 cm44,2 x 13,9 x 4 cm40 x 13,9 x 4 cm43 x 13,9 x 4 cm35,5 x 13,9 x 4 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Vrei sa le compari? Acum poți!

Cumpara tastatura SteelSeries în oferta


Catalogul celor mai bune tastaturi SteelSeries din acest an!


Tastatura SteelSeries: recomandări

De cate ori nu ni s-a intamplat, sa nu-i dăm prea multa importanta unui produs, până în momentul în care un prieten bun, vine, și-ți spune cate ceva despre acesta, facandu-ne sa-i dedicam atentia necesara. Ei bine, TastaturaGaming.Com, este unul dintre prietenii tai. Cu siguranta ai auzit vorbindu-se de tastaturile SteelSeries Apex Pro, 3, 7, 5 și alte modele ce sunt gata pregătite să-și ocupe cu mandrie locul sub mainile tale. Iată așadar, care sunt cele mai bune alegeri pe care le poți face anul acesta, în materie de tastaturi de gaming, marca SteelSeries.


TOP 3 Tastaturi Gaming SteelSieres 

Tastatura gaming mecanica SteelSeries Apex 3

Marele avantaj al acestei tastaturi, cu siguranță este prețul ei extrem de ieftin, luand in considerare tot ceea ce oferă. Apex 3, rezistent la apa, este o tastatura de gaming completa, creata prin combinarea tehnologiei de varf SteelSeries, cu o colecție de caracteristici total axate pe jocuri. Iluminarea RGB, cu 10 zone diferite, oferă posibilitatea sincronizari și a personalizarii, pentru a se potrivi oricărui stil. Efectele RGB reactive o fac sa straluceasca! Switch-urile Whisper Quiet Gaming, sunt un alt mare avantaj al tastaturii Apex 3, deoarece oferă performanța garantată pentru peste 20 de milioane de apasari. Acestea sunt comutatoare cu frecare redusă, pentru o utilizare cat mai silentioasa si durabilă.

Suport magnetic SteelSeries pentru incheietura mainii, controale multimedia, 3 moduri de poziționare a cablului, taste anti-ghosting, sunt alte aspecte importante, special create pentru a îmbunătăți viața jucătorului. Cea mai buna oferă online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?


Tastatura gaming mecanica SteelSeries Apex 7 Red Switch

Cu Apex 7, duci experiența de joc la un alt nivel. Afisajul inteligent LED integrat în partea dreapta sus a tastaturii, afișează informații utile pentru ajustarea setărilor, schimbarea profilului și vizualizarea actualizărilor din mers. Apex 7 este tastatura inteligenta care-ți arată detaliile importante. O tastatura, care datorită cadrului metalic din seria 5000, fabricat din aliaj de aluminiu pentru aeronave, oferă o durata de viata, pe viața, fiind extrem de rezistenta. Iluminarea RGB dinamica, cu milioane de culori si efecte reactive, oferă sincronizare perfectă cu celelalte echipamente SteelSeries, pentru cea mai frumoasă configurație. Comutatoarele mecanice de joc durabile, garantează peste 50 de milioane de apasari de taste, utilizând tipul de comutator ultra-rapid, Red, Blue sau Brown.

Suport magnetic SteelSeries pentru incheietura mainii, controale multimedia, display OLED, 3 moduri de pozitionare a cablului, switch-uri RED, sunt alte aspecte importante, special create pentru a îmbunătăți viața jucătorului. Cea mai buna oferă online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți? 


Tastatura gaming mecanica SteelSeries Apex Pro TLK

De la inventarea comutatorului mecanic, acum 35 de ani, Apex Pro este cel mai mare salt al tastaturilor mecanice, fiecare tasta fiind ajustată pentru a satisface nivelul de sensibilitate preferată, indiferent dacă este vorba de jocuri, serviciu, entertainment, sau orice altceva. Comutatoarele mecanice reglabile, ce se adaptează stilului tău de utilizare a tastaturii, sunt ideale atat pentru apasarile rapide, cât și pentru cele profunde și deliberate. Apex Pro oferă un răspuns mai eficient x8 fata de tastaturile standard, rapiditate de actuare x5 fiind de asemenea de 2 ori mai rezistenta, datorită aliajului de aluminiu pentru aeronave folosit la fabricarea cadrului metalic din seria 5000, făcut să reziste pe viața. Afisajul inteligent OLED, integrat în partea dreapta sus a tastaturii, afișează informații utile pentru ajustarea setarilor, schimbarea profilurilor și vizualizarea actualizărilor, în orice moment dorești.

Suport magnetic SteelSeries pentru incheietura mainii, controale multimedia, display OLED, 3 moduri de pozitionare a cablului, switch-uri OmniPoint ajustabile, iluminare RGB dinamica, sunt alte aspecte importante, special create pentru a îmbunătăți viața jucătorului. Cea mai buna oferă online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?


SteelSeries: 20 Years of Glory

SteelSeries, peste 20 de ani de experiență în domeniu, garantează acest Brand! Infintata in 2001, în Danemarca, SteelSeries este primul brand de periferice care a sponsorizat un eveniment eSports(2002), și dintre primii care au sponsorizat echipe și jucători profesioniști din întreaga lume. Concentrati pe dezvoltarea industriei si in ajutarea jucatorilor din, SteelSeries este brandul care creaza produse la cererea jucatorilor profesionisti, pentru a-i transforma în jucători excepționali, în superstaruri globale. Fiecare material, fiecare parte a tastaturi, și fiecare tasta în parte, sunt alese și tratate cu atenție de către designerii SteelSeries, pentru a reliza tastatura ideala pentru gaming, cu un design simplu și modern, iar inginerii testează fiecare caracteristică, a tastaturii, asigurand calitatea promisă pentru a face diferenta, atunci cand jocul se complica.

SteelSeries este dedicat creării de produse de cea mai înaltă calitate, îmbunătățite, special dedicate jucatorilor profesionisti, echipelor profesionale sau pasionatilor de jocuri video, deoarece, fiecare dintre aceștia, cer performanța. Exact ceea ce oferă SteelSeries, datorită tastaturilor sale performante.  

Cumpara în oferta tastatura de gaming marca SteelSeries

În ciuda faptului ca este un brand recunoscut la nivel mondial, cu o mare reputație, avand numai produse de calitate, Steelseries oferă publicului sau, tastaturi extrem de performante, dotate cu switch-uri OmniPoint, la prețuri extrem de ieftine, raportandu-ne la calitate-pret. În România, cele mai bune oferte online, ne sunt oferite de către marii comercianți precum eMAG, Altex, PC Garage, ITGalaxy.

Tastaturi SteelSeries: păreri, opinii și concluzie

Datorită tehnologiei ridicate, și a comutatoarelor mecanice, OmniPoint, tehnologie creata chiar de catre SteelSeries, pentru a îmbunătăți controlul, viteza și precizia tastaturii, acest brand, a devenit rapid unul dintre cele mai importante și apreciate în întreaga lume. Numărul mare de recenzii pozitive, ne oferă de asemenea un ajantaj, inainte de a cumpara, avand posibilitatea de a citi părerile celor care deja au cumparat tastatura pe care tu ti-o dorești. În acest fel, îți poți da seama, de toate plusurile, și minusurile, pe care le are, tastatura ce urmează sa o cumperi.

Așadar, sa cumperi o tastatura de gaming SteelSeries, este cu siguranța o alegere inspirată. Toate avantajele pe care le oferă, împreuna cu pretul ieftin, te fac să-ți cumperi tastatura pe care ti-o dorești, INSTANT!

steelseries

Care este cea mai vanduta tastatura gaming SteelSeries în acest an?Rezumat
Tastatura Gaming SteelSeries
Numele Articolului
Tastatura Gaming SteelSeries
Descriere
Echipa TastaturaGaming.Com iti prezinta articolul cu cele mai ieftine preturi din sector pentur tastaturile ideale pentur gaming marca SteelSeries.
Autor
Configurare