Skip to content

Tastatura Corsair: cele mai bune modele, ideale pentru gaming

wallpaper corsair

Tastaturile de gaming Corsair sunt dintre cele mai bune, și ies în evidenta, atat prin performanța și tehnologie, cât și prin calitatea superioară a materialelor. Majoritatea tastaturilor Corsair sunt dotate cu faimoasele Switch-uri Cherry MX, una dintre cele mai bune opțiuni de pe piața în materie de comutatoare, însoțite de tehnologia LightEdge, un sistem de iluminare RGB care oferă tastaturii, un aspect special, și o estetică deosebită. 

Odată ce ai ajuns sa testezi una dintre tastaturile de gaming marca Corsair, vei înțelege din plin, calitatea și performanța oferită, imbunatațindu-ți skill-urile la maxim. În acest articol îți prezentăm cele mai bune tastaturi de gaming Corsair, pentru a alege tastatura care se adaptează cel mai bine stilului tău de joc. 

Tastaturi Corsair: tabel comparativ

Acest tabel include cele mai vandute tastaturi Corsair din acest an
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeCorsair K55Corsair K63Corsair K95 PlatinumCorsair K100Corsair Strafe
ImagineTastatura Gaming Corsair K55 RGBTastatura mecanica gaming wireless Corsair K63Tastatura Gaming Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown MecanicaTastatura Gaming Corsair K100 RGB Cherry MX Speed MecanicaTastatura Gaming Corsair Strafe RGB, Cherry MX Brown, USB
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Recenzii👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
TehnologieCu fir
USB
WirelessCu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Greutate822g1.100g1.324g1.350g1.420g
Dimensiuni48 x 16,6 x 3,4 cm36,6 x 17,4 x 4,1 cm46,5 x 17,1 x 3,6 cm47 x 16,6 x 3,8 cm44,7 x 16,7 x 3,8 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Vrei sa le compari? Acum poți!

Cumpara tastatura Corsair în oferta


Catalogul celor mai bune tastaturi Corsair din anul acesta!


Tastatura Corsair: recomandări

În funcție de utilizator, și avand in vedere varietatea largă de tastaturi pe care Corsair o prezinta, cel mai important este sa stii mai intai, ce utilitate ii vei da, pentru a cumpara direct tastatura care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Catalogul bogat de tastaturi Corsair, include tastaturi standard, dar cu specificații și caracteristici pentru a îmbunătăți viața jucătorului, până la cele mai avansate și moderne tastaturi mecanice RGB, tastaturi mecanice wireless, sau tastaturi cu membrana de înaltă calitate. Așadar, ești în căutarea unei tastaturi de gaming Corsair, însă nu știi pe care sa o alegi? Scroll!


TOP 3 Tastaturi Gaming Corsair 

Tastatura Corsair K55 RGB

Corsair K55, este așa-numita tastatura standard, și totodată și cea mai ieftină. Însă, nu te lăsa confundat de calificativul standard, deoarece aceasta tastatura are toate funcțiile și caracteristicile minim necesare pentru a îmbunătăți viața gamerului. Moduri de iluminare RGB dinamic pe 3 zone, cu 10 moduri diferite ce permit iluminarea statică de fundal multicolor sau efecte de iluminare imersive. Alocați o singura apasare de taste, sau combo-uri complexe multi-key pentru oricare dintre cele 6 taste macro programabile dedicate, fără software suplimentar. Control multimedia, taste silentioase si performanțe, suport detasabil pentru incheieturile mainilor, dar și modul de blocare a tastei Windows K55 RGB, sunt alte avantaje importante ale acestei tastaturi. Cea mai buna oferă online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?


Tastatura mecanica wireless Corsair K63

Corsair K63, este o tastatura mecanica, ideala pentru gaming, dotata cu tehnologie wireless ultrarapida de 2,4 GHz, și criptare wireless AES pe 128 biti pentru a-ti proteja și pentru a-ti tine datele în siguranță. Comutatoarele mecanice de joc Cherry MX Red cu contacte aurii, și îți oferă avantajul și performanța competițiilor finale. Taste multimedia, plus taste speciale pentru a profita la maxim de iluminarea de fundal albastră a fiecăreia, cu șapte efecte de iluminare presetate pe care le poți selecta și regla, după bunul plac, sunt alte doua importante aspecte ale tastaturii K63. Compactă și portabila, cu un design unic, și o baterie cu o durata de viata de pana la 15 ore de joc neîntrerupt, sau conectare USB, pentru maratoane de joc interminabile, K63 este modelul de tastatura pe care orice player si-o doreste, oferit acest set de avantaje esentiale, prezentat mai sus. Cea mai buna oferă online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?

 


Tastatura mecanica Corsair K95 PLATINUM

Corsair K95 PLATINUM este o tastatura de gaming high-end, cu design unic semnat Corsair, și un cadru din aluminiu anodizat cu un set de taste ultra durabile, concepute pentru a rezista o viata. Tastele sunt dotate cu switch-uri Cherry mx speed RGB silver, și garantează 100 de milioane de apasari, cu actionare liniare de 1,2 mm pentru un răspuns ultra-rapid. Iluminarea RGB pe fiecare tasta dar și sistemul LightEdge cu 19 zone, oferă efecte de iluminare vii și dinamice cu personalizare, practic nelimitată! Cele 6 taste macro dedicate, ideale pentru atribuirea comenzilor personalizate, și crearea de combo-uri, sunt perfect amplasate, pentru a le găsi cu usurinta și conturate astfel incat sa nu fie apasate accidental, suportul pentru incheietura mainii ultra confortabil, spatiu de stocare 8MB la bord, pentru profilele CUE, sunt alte avantaje importante de care beneficiezi odată ce ai achiziționat tastatura Corsair K95PLATINUM. Cea mai buna oferă online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?


Corsair: peste 25 de ani de experiența garantează acest brand

Corsair (CRSR) este binecunoscutul brand de hardware și periferice de calitate PREMIUM, unde depasirea asteptarilor clientilor este primordială. Datorită echipamentelor, și a tehnologiei de înalta performanta pe care o oferă, a devenit una dintre cele mai iubite si apreciat marci, din lume, de catre toți jucătorii, creatorii de conținut și pasionatii de PC-uri.

cladire companie corsair

De la componente și periferice premiate pentru PC, pana la echipamente de streaming premium și iluminare inteligentă, Corsair oferă un ecosistem complet de produse care funcționează împreună pentru a permite tuturor, de la jucători ocazionali pana la jucatori profesionisti dedicati, sa performeze la maxim. Implementarea materialelor de nivel înalt cu tehnologie de ultima oră, sunt cerințe obligatorii la fabricarea fiecărui produs în parte.

Cumpara în oferta tastatura de gaming marca Corsair

Atat de iubit, și de apreciat, acest brand și-a rapid făcut loc în catalogul marilor comercianti romani, avand pe deasupra și prețuri prețuri extrem accesibile. O tastatura de gaming Corsair, oferă aceeași calitate și performanța, indiferent de magazinul de unde ai cumparat-o. Motiv pentru care, pentru a cumapra tastatura Corsair, la cel mai ieftin preț online, magazine precum eMAG, ITGalaxy, PC Garage, Vexio, ForIT, Devodep, T-Mag si altele, vin în ajutorul nostru cu oferte, reduceri, promoții, și prețuri ieftine, de NEREFUZAT!

Tastaturi Corsair: păreri, opinii și concluzie

Tastaturile de gaming, marca Corsair, sunt ideale pentru orice jucător, adaptandu-se stilului său, și sunt identificate ca fiind cele mai ergonomice și rezistente din sector. Aceasta marca se concentrează pe aducerea prim-planului în ceea ce privește tastaturile pentru jucători, unde confortul, eficienta, tehnologia, ergonomia, atractivitatea și durabilitatea sunt întotdeauna caracteristici care nu pot lipsi. Acestea aduc opțiuni nesfarsite, adaptabile fiecărei personalități, unde, utilizatorul configurează toți parametrii tastaturii dar și modelele de iluminare RGB. 

tastatura gaming corsair wallpaper

Fara indoiala, indiferent de modelul ales, vei avea în față o tastatura rezistenta, atrăgătoare, dar mai ales ideala pentru jocuri sau sarcini de lucru.

Care este cea mai vanduta tastatura gaming Corsair în acest an?Rezumat
Tastatura Gaming Corsair
Numele Articolului
Tastatura Gaming Corsair
Descriere
Acesta este articolul cu cele mai bune tastaturi Corsair, ideale pentru gaming, din anul acesta! Selecția celor mai ieftine prețuri online, a celor mai vândute modele te așteaptă. Tu, ce mai aștepți!?
Autor
Configurare