Skip to content

HyperX Alloy FPS: cea mai buna tastatura de gaming HyperX în raport calitate-pret

tastatura gaming mecanica hyperx alloy fps rgb

O tastatura ideala pentru gaming, atractiva si de înalta performanta, concepută pentru a-ti asigura afisarea completa a abilitatilor și a stilului de joc. HyperX Alloy FPS RGB este tastatura care-ti asigura tastatrea precisă și rapidă, datorită comutatoarelor mecanice durabile Kailh Silver Speed. 

În acest articol vom vorbi despre toate avantajele, caracteristicile, și funcțiile speciale ale acestei tastaturi, vazand astfel dacă Alloy FPS răspunde cerințelor tale. 

Caracteristici:


  • Tip: Mecanică (switch-uri Kailh Silver Speed)
  • Tehnologie: Cu fir (1,8 m) USB
  • Porturi USB incorporate: Da, 2.0
  • Iluminare RGB: Da
  • Control Media: Da
  • Memorie incorporata: 3 profiluri
  • Dimensiuni: 44,2 x 12,9 x 3,5 cm
  • Greutate: 1.100 g
wallpaper hyperx alloy fps


Avantajele tastaturii mecanice HyperX Alloy FPS 

Aceasta tastatura are o serie importantă de avantaje care te vor incanta. Iată care sunt acestea:

Kailh Silver Speed: comutatoarele mecanice din spatele tastelor ofera o viteza si o precizie remarcabila.

Anti-ghosting: suport anti-ghosting 100% (pentru fiecare tasta).

RGB: tastatura echipata LED-uri individuale pentru fiecare tasta, personalizabile, cu 5 niveluri de luminozitate, și cu peste 16 milioane de culori.

Ngenuity: acest softwareoferă posibilitatea de a-ti personaliza modul de joc creand macrocomenzi și setări de iluminare pentru fiecare tasta în parte.

Conector USB 2.0: oferă posibilitatea de a-ti încărcarea telefonul, sau alte dispozitive)

Memorie incorporata: poți salva pana la 3 profiluri personalizate datorită memorii interne incorporate.

Funcții speciale: taste multimedia, mod de joc, personalizabila, functionalitati 100% anti-ghosting și N-Key Rollover

Design: avand un design compact ultra-portabil cu cablu detasabil, acesta tastatura a fost proiectată pentru a optimiza portabilitatea și spațiul de joc.

Stabilitate și durabilitate: cadrul din oțel solid oferă stabilitatea si durabilitatea necesara.

HyperX Alloy FPS: Switch mecanic Kailh Silver Speed

Dintre toate comutatoarele mecanice folosite pe tastaturile HyperX, Kailh Silver Speed sunt cele mai rapide, oferind cel mai scurt punct aplicat. Aceste comutatoare mecanice sunt durabile, avand o durata de viata de peste 70 de milioane de apasari. 

Datorită punctului aplicat de 1,1 mm și a forței aplicate de doar 40 g, aceste switch-uri în stil liniar sunt alegerea perfectă pentru jucătorii care doresc sa reduca fiecare fracțiune posibila de secundă din timpul lor de reacție într-un avantaj important.

Switch mecanic Kailh Silver Speed

Software HyperX NGENUITY

Tastatura HyperX Alloy FPS vine la pachet cu software-ul HyperX NGENUITY. Acesta este un software puternic, dar foarte ușor de utilizat, care permite personalizarea totala a tastaturii. Oferă posibilitatea de a-ti seta butoanele, de a programa și a stoca macrocomenzi sau de a-ti personaliza iluminarea fiecărei taste individual. 

HyperX NGENUITY îți oferă tot confortul dorit. De asemenea, software-ul vine cu o biblioteca de presetari, astfel incat sa-ti poți alege rapid una pe care sa o instalezi si sa treci direct la acțiune. Pentru a-l descarca, click aici!

software hyperx ngenuity

Tutorial software HyperX NGENUITY


Tutorial profil

Tutorial macrocomenzi


Cumpara online tastatura de gaming HyperX Alloy FPS

Te-ai îndrăgostit de aceasta tastatura, dar nu știi de unde sa o cumperi? Nici o problema! Echipa TastaturaGaming.Com a cautat magazinele online din Romania, cu cele mai ieftine preturi pentru modelul de tastatura HyperX Alloy FPS. Iată așadar, care sunt magazinele cu cele mai bune reduceri, oferte și promoțiile anului: PC Garage, eMAG, ItGalaxy, ForIT, Vexio, Dwyn, Altex, QuickMobile.

HyperX Alloy FPS: păreri, opinii și concluzie

O tastatura care a vandut mii de modele într-o scurta perioada de timp, și care are numai recenzii pozitive, cu siguranță este o tastatura de gaming de calitate, și aceasta tastatura se numește HyperX Alloy FPS. Funcțiile speciale, dedicate jucatorilor, sunt caracteristici importante menite sa imbunatateasca viata jucatorilor. 

HyperX Alloy FPS este tastatura de gaming pe care ti-o dorești. Vei tasta cu o mai mare viteza datorita comutatoarelor Kailh Silver Speed, și totodată cu o mai mare precizie datorită modului de joc personalizabil, al anti-ghosting ului de 100%, dar și al funcțiilor N-Key Rollover. Alege tastatura de gaming mecanica HyperX Alloy FPS, pentru a te diferentia de toți adversarii tai! Cea mai buna oferta online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?


Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
no rating based on 0 votes
Marca
HyperX
Numele produsului
Alloy FPS
Pret
RON 340
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Configurare