Skip to content

Tastatura gaming Flanco: cele mai bune modele din acest an

Flanco este binecunoscutul brand românesc, înființat în 1994, și care de-a lungul anilor s-a transformat în cel mai dinamic retailer electro-IT din România, prezent cu mai mult de 155 de magazine în peste 126 de orașe. 

Sectorul gaming Flanco este unul bine dezvoltat, cu o gama ampla de produse, unde tastaturile gaming sunt la ele acasă, bucurandu-se de oferte, reduceri și promoții constante. În urma analizelor de piatra făcute, echipa TastaturaGaming.Com, iti prezinta cele mai bune tastaturi gaming, vândute de către marele comerciant Flanco, atat online cat si în magazinele fizice. Preturi ieftine te asteapta!

Tastaturi gaming Flanco: tabel comparativ

Tabelul cu cele mai vandute tastaturi gaming Flanco în acest an. Vrei sa le compari? Acum poți!
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeSerioux 9500iFury SpitfireTrust GXT AvonnRazer BlackWidow LiteThermaltake Tt eSPORT
ImagineTastatura gaming Flanco Serioux 9500iTastatura gaming Flanco Fury SpitfireTastatura gaming Flanco Trust GXT 830-RW AvonnTastatura gaming mecanica Razer BlackWidow Lite FlancoTastatura gaming mecanica Thermaltake Tt eSPORTS MEKA Pro Cherry MX Red FLANCO
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Tehnologie
Switch
Cu fir / USB
Membrana
Cu fir / USB
Membrana
Cu fir / USB
Membrana
Cu fir / USB
Mecanic
Cu fir / USB
Mecanic
Greutate510g880g693g660g1200g
Dimensiuni43,8 x 12,7 x 2,8 cm48 x 22,5 x 3 cm46 x 19,1 x 3,2 cm35,5 x 12,7 x 1,2 cm45 x 14,2 x 3,7 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️

Cumpara tastatura gaming Flanco in oferta


Tastaturi Gaming Flanco sub 100 RON!


Cele mai bune tastaturi gaming Flanco în raport calitate-pret!


Tastaturi Gaming Flanco Gama PREMIUM


Tastaturi gaming Flanco: recomandări

Iată care sunt cele 5 recomandări de tastaturi gaming Flanco, venit din partea echipe TastaturaGaming.Com. Alege tastatura care se adaptează cel mai bine stilului tău.


Tastatura gaming membrana Serioux 9500i

Serioux 9500i, este o tastatura gaming ieftina, cu membrana. Este iluminata RGB, rezistenta, usoara, functionala, ideala pentru amatorii de jocuri video. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura gaming membrana Fury Spitfire

Fury Spitfire, este tastatura gaming cu un design unic, cu membrana eficientă și rapidă. Iluminarea RGB cu 6 moduri diferite de intensitate, garantează confortul jocului indiferent de anotimp sau ora a zile. Celelalte aspecte importante ale tastaturi Fury Spitfire, sunt: anti-ghosting, confort și ergonomie, taste multimedia, și altele. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura gaming membrana Trust GXT-830 RW Avonn

Trust GXT-830 RW Avonn este una dintre cele mai bune tastaturi gaming cu membrana din acest an, în raport calitate preț, vandute de Flanco. Iluminarea RGB este reglabila, strălucitoare sau discreta, iar precizia si viteza de tastare te vor surprinde într-un mod plăcut. Prea controlul cu tastatura gaming cu membrana ideala pentru tine! Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Tastatura gaming mecanica Razer BlackWidow lite

Aceasta tastatura gaming Razer BlackWidow Lite, este dotată cu switch-uri Orange Silent, care oferă un feedback tactil sinonim cu tastaturile mecanice, dar care anuleaza sunetul produs de acestea. Confortul, rapiditatea și precizia sunt duse la un alt nivel cu nouă tehnologie implementată de marele producător Razer. Bucura-te de tastatura ideala pentru sesinu interminabile de gaming. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura gaming mecanica Thermaltake Tt ESPORTS MEKA

Tt eSports este tastatura ideala pentru gaming, datorita dimensiuni complete, a switch-urilor mecanice Cherry MX Red, dar si datorita iluminarii RGB de foarte buna calitate cu 6 efecte de iluminare și 4 zone preconfigurate. Taste anti-ghosting, macro-uri, taste multimedia, și alte caracteristici importante pentru fiecare jucător, sunt avantaje pe care acesta tastatura gaming mecanica le oferă. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura gaming Flanco: tipuri și modele

Flanco, pe langa prețurile avantajoase cu care se mandreste, catalogul acestora este unul bogat în produse dedicate gamingului, oferind publicului sau diferite tipuri și modele, de toate culorile, tastatura gaming alba, neagra, colorata, toate, dintre cele mai căutate de către utilizatori. Intra si alege-ti tastatura ideala pentru gaming. Prețuri ieftine.

Originea tastaturilor gaming Flanco

Tastaturile de gaming Flanco, sunt tastaturi de calitate, datorită colaborării strânse cu branduri importante precum Razer, Logitech, Marvo si altele. Dacă niciuna dintre tastaturile prezentate până acum nu a fost pe placul tau, intra și descoperă cele mai bune tastaturi gaming, fabricate de către cei mai buni fabricanti de tastaturi pentru jocuri din lume.

Flanco Tastaturi Gaming: avantaje

Cele mai importante avantaje pe care le oferă magazinul Flanco sunt:

Prețuri ieftine: Flanco este magazinul cu cele mai competitive prețuri online

Varietate: catalogul celor de la Flanco, este bogat în tastaturi gaming, oferind publicului sau diferite tipuri și modele

Credit Online: acum ai posibilitatea de a cumpara in rate tastatura gaming ideala, indeplinind unele minimale necesare si de bun-simt

Garantie extinsa: garanția tastaturii tale se poate extinde în 3 variante diferite; alege-o pe cea mai avantajoasa pentru tine

Asigurare produs: Flanco, este magazinul care oferă asigurare tastaturii tale de gaming, însă acest lucru se poate face doar în magazinele fizice Flanco

Black Friday: mult așteptatul eveniment al anului, din luna noiembire, numit noaptea alba a reducerilor, îți oferă posibilitatea de a-ti cumpara tastatura gaming ideala la preturi reduse cu pana la 70%

Serviciul clienți: echipa Flanco este formată numai din profesionisti gata să-ți rezolve orice problema intampinata cu privire la produsele Flanco

Review: Flanco face parte din grupul select de magazine online românești care are funcția de recenzii, astfel incat sa te poți informa, vazand și opinia celui care a cumparat produsul înaintea ta

Tastaturi Flanco: păreri, opinii și concluzie

Tastaturile gaming au devenit un produs important în catalogul dedicat produselor pentru gaming al acestora. Datorită cererii avute în ultimii ani, astăzi, Flanco oferă tastaturi de calitate, ieftine, accesibile oricui, menite sa imbunatateasca performantele virtuale.

Profita de promoțiile, reducerile și ofertele constante pe care FLanco le oferă, și cumpara tastatura gaming Flanco, care răspunde cel mai bine cerințelor tale. Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Cea mai buna tastatura gaming Flanco Rezumat
Tastaturi Gaming Flanco
Numele Articolului
Tastaturi Gaming Flanco
Descriere
Aici găsești cele mai bune tastaturi de gaming Flanco! Alege tastatura care răspunde cel mai bine cerințelor tale! Profita de PREȚURILE IEFTINE!!!
Autor
Configurare