Skip to content

Tastatura Marvo: cele mai bune modele, ideale pentru gaming

marvo born for gaming

Ești în căutarea unei tastaturi de gaming, dotate cu caracteristicile necesare unui Player, dar care sa aibă și un preț ieftin? Ei bine, tastaturile de gaming Marvo, sunt unele dintre cele mai vandute, datorită prețurilor accesibile, dar și a gamei variate de modele, cu design modern și atractiv.

În acest articol îți prezentăm cele mai bune tastaturi de gaming Marvo, pentru ca alegerea ta să fie una cat mai ușoară. 

Tastaturi Marvo: tabel comparativ

Acest tabel include cele mai vandute tastaturi Marvo in acest an
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeMarvo K606Marvo K656Marvo K629GMarvo K680Marvo KG914G
Imaginetastatura gaming marvo K606Tastatura Gaming Marvo K656Tastatura Gaming Marvo K629GTastatura Gaming Marvo K680Tastatura Gaming Marvo KG914G Mecanica
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Recenzii👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
TehnologieCu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Greutate710g950g747g945g710g
Dimensiuni44,7 x 16,7 x 4 cm48,3 x 21,2 x 3,5 cm45,3 x 15,1 x 2 cm46,3 x 20,2 x 3,5 cm46,7 x 15,7 x 3 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Vrei sa le compari? Acum poți!

Cumpara tastatura Marvo în oferta


Catalogul celor mai bune tastaturi Marvo din anul acesta!


Tastatura Marvo: recomandări

Un număr mare de modele diferite de tastaturi de gaming Marvo impanzesc rafturile magazinelor, sau cataloagelor magazinelor online, fiecare model avand caracteristici diferite, ce le fac unice. Așadar, este normal sa nu știi ce tastatura de gaming Marvo sa alegi, motiv pntru care, echipa TastaturaGaming.Com a creat acest TOP 5 al celor mai bune tastaturi de gaming Marvo. Enjoy!


TOP 5 Tastaturi Gaming Marvo

Tastatura gaming mecanica Marvo KG901

KG901 este tastatura ideala pentru gaming datorita contactelor mecanice din spatele tastelor, îmbunătățind performanța, precizia, viteza și versatilitatea jucătorului. La un preț foarte ieftin, tinand cont de caracteristicile speciale unei tastaturi de competiție, KG901 elimina 17 taste, și folosește un layout de doar 87 taste mecanice albastre dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO. Iluminarea RGB de pe fiecare tasta, oferă un design estetic deosebit, asigurand vizibilitatea optimă, chiar și în semiîntuneric. O tastatura elegantă, cu o carcasa frameless de culoare neagră cu finisaj mat, oferă stabilitate și durabilitate, avand comutatoare mecanice validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura gaming mecanica Marvo KG909

O alta tastatura apreciata de gameri, este modelul KG909, în primul rand datorită celor 104 taste cu contacte mecanice Outemu roșii, dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO. Sistemul de iluminare RGB este unul de foarte buna calitate, utilizând LED-uri individuale pentru fiecare tasta. O alta caracteristică importantă a acestei tastaturi de gaming Marvo, este configurarea avansată pe care o oferă. KG909 vine insotita de o aplicatie intuitiva ce permite programarea tastelor cu instructiuni macro, definirea de profiluri, configurarea detaliată a sistemului de iluminare și multe altele. O tastatura elegantă, cu design ergonomic, cu o carcasa fabricată integral din metal, îți oferă stabilitatea și durabilitatea de care ai nevoie, în lungile tale sesiuni de gaming. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

 


Tastatura gaming mecanica Marvo KG914G

Marvo Kg914G este tastatura de gaming cu contacte mecanice Outemu roșii, dublate de un puternic suport anti-ghosting NKRO, cu 87 de taste supraînalte, ce pot fi detasate pentru o curatare cât mai ușoară. Iluminare RGB cu LED-uri individuale pentru fiecare tasta, configurare avansată ce permite configurarea tastelor cu comenzi macro, opțiunea dezactivarii temporare a tastei Windows, design elegant cu carcasa tip frameless de culoare neagră cu finisaj mat, durabilitate, stabilitate, sunt celelalte avantaje importante pe care KG914G le oferă. Numărul mare de vanzari, dar și recenziile pozitive, demonstrează calitatea acestei tastaturi, majoritatea clienților remarcand raportul excelent calitate-pret. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura gaming mecanica Marvo KG925G

Considera una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face, atunci cand ești în căutarea unei tastaturi de foarte buna calitate la un preț accesibil. Contactele mecanice, imbunatatesc viteza, precizia, versatilitatea, răspunsul și durabilitatea. Cele 104 taste, cu comutatoare mecanice Outemu rosii, sunt dublate de un puternic anti-ghosting NKRO. Sistemul de iluminare RGB este configurabil, utilizând LED-uri individuale pentru fiecare tasta. KG925G are o carcasa eleganta tip frameless de culoare neagră, cu finisaj mat și margini argintii, tastele fiind supraînalte și detasabile. Design ergonomic, configurare avansată, stabilitate, suport incheietura, sunt alte avantaje importante de care un gamer are nevoie. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

 


Tastatura gaming mecanica Marvo KG954G

O tastatura cu un design unic, extrem de atractiv, este modelul KG954G, care pe langa estetica deosebita, datorita iluminarii RGB, si a carcasei tip frameless de culoare neagră cu finisaj negru mat, este dotată și echipata cu toate cele necesare unui Player. Comutatoare mecanice Outemu roșii din spatele celor 104 taste, oferta precizia, viteza, versatilitatea, răspunsul și durabilitatea de care ai nevoie, fiind valitate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari. Configurarea avansată permite programarea tastelor cu instrucțiuni macro, definirea de profiluri, configurarea detaliată a sistemului de iluminare și multe altele. Desigur, acesta tastatura, nu putea lipsi nici opțiunea dezactivarii temporare a tastei Windows. Tastatura de gaming Marvo KG925G, este printre puținele modele de tastaturi mecanice cu rama laterala iluminata 360 de grade. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Marvo: peste 10 ani de experiența garantează acest brand

Aceasta marca se bazează pe un model de dezvoltare consistent elaborat de compania cu sediul în Shenzhen (China) și are ca principala tinta dezvoltarea si imbunatatirea perifericelor și produselor de gaming.

Marvo Company

Lansată în 2010, bucurandu-se de o creștere continua, în prezent, brandul Marvo reușește sa bucure pasionatii de jocuri video din peste 40 de tari diferite, printre care și România. 

Cumpara în oferta tastatura de gaming marca Marvo

Încă nu te-ai decis asupra unui model anume? Îți prezentăm cele mai bune magazine online din România, cu cele mai competitive prețuri, pentru a-ti cumpara tastatura Marvo, la cel mai ieftin pret. Flanco, eMAG, PC Garage, ItGalaxy, ForIT, Altex și altele, vin în ajutorul nostru cu oferte, promoții sau reduceri de nerefuzat. 

Tastaturi Marvo: păreri, opinii și concluzie

O tastatura de gaming Marvo, este perfectă pentru crearea gaming setup-ului low budget ideal. Numărul mare de vanzari, dar și numărul mare de recenzii pozitive, toți clienții remarcand raportul excelent calitate-pret, îți oferă încredere. 

Marvo, binecunoscutul brand internațional de periferice și produse de gaming, oferă o gama ampla de tastaturi de gaming la prețuri ieftine, dotate cu tehnologie de ultima generatie, și comutatoare mecanice, numai bune pentru sesiuni interminabile de gaming. 

Care este cea mai vanduta tastatura gaming Marvo în acest an?


Rezumat
Tastaturi gaming Marvo
Numele Articolului
Tastaturi gaming Marvo
Descriere
Cel mai bun articol din sector, cu cele mai bune tastaturi, ideale pentru gaming, marca Marvo, te asteapta! Cele mai ieftine preturi din sector le gasesti doar aici. TOP5, Recomandari, Oferte, Promotii, Reduceri.. PROFITA!
Autor
Configurare