Skip to content

Corsair K95 RGB Platinum: cea mai buna tastatura de gaming Corsair in raport calitate-pret

K95 RGB PLATINUM este tastatura de gaming care duce performanța Corsair la un alt nivel. Acest model, care în ciuda prețului sau puțin cam piperat ar spune unii, a reușit sa vanda mii de bucăți numai în ultimii ani, bucurand astfel o mulțime de jucători. 

O tastatura ideala pentru gaming, adaptabila oracarui jucator, cu detalii proiectate pentru a atinge cea mai buna performanta. Iti prezentam tastatura de gaming, extrem de apreciata de jucatori, Corsair K95 RGB Platinum.

Caracteristici:


  • Tip: Mecanică (switch mecanic Cherry MX)
  • Tehnologie: Cu fir USB
  • Iluminare RGB: Da, dinamic
  • Control Media: Da
  • Port USB: Da
  • Memorie incorporata: 8MB, 3 profiluri
  • 6 taste G programabile
  • Palm rest: Da, cu 2 fete
  • Dimensiuni: 49,9 x 33,2 x 3,6 cm
  • Greutate: 1.324 g
tastatura pentru jocuri corsair k85 rgb platinumAvantajele tastaturii mecanice Corsair K95 RGB Platinum 

Corsair K95 RGB Platinum este o tastatura de gaming care datorită avantajelor sale, reușește sa raspunda cerintelor jucatorilor profesionisti. Iată care sunt cele mai importante avantaje ale tastaturii K95 RGB PLATINUM:

Cherry MX: comutatoarele mecanice de foarte buna calitate din spatele tastelor, cu contacte din aur, oferă durabilitate și pot fi de doua feluri; Cherry mx brown sau Cherry mx Speed.

100% Anti-ghosting: suport 100% anti-ghosting pentru fiecare tasta

RGB: iluminarea RGB dinamica include tehnologia LightEdge, astfel incat poti duce personalizarea tastaturii la un nivel superior, cu efecte de iluminare vii, multicolore și dinamice.

6 taste G programabile: cele 6 taste 6 din partea stanga a tastaturii, au o textura speciala pentru a fi găsite cu usurinta și pentru a nu fi apasate accidental, oferind posibilitatea de a-ti personaliza fiecare tasta cu macrouri complexe de joc oricareia dintre cele 6 taste macro speciale.

8MB: permite accesul la maximum 3 profile stocate din mers, fără a fi nevoie de software extern

Design: faimosul design Corsair din aluminiu pentru aeronave include acum tehnologie LightEdge, pentru o iluminare ambientala perfectă.

Wire management: canalele speciale incorporate permit pozitionarea cablului astfel incat iti vei pastra mereu ordinea pe birou, fara a te incurca cablurile nearanjate

Durabilitate: concepută pentru a rezista la o viața de jocuri, cadrul acesteia este din aluminiu periat anodizat de calitate aerospațială, facand-o astfel extrem de rezistenta.

Palm rest: suportul pentru incheieturi este detasabil, moale la atingere, cu doua fete, oferind confortul necesar jucătorului.

Ia-o cu tine: ideala pentru a o luat cu tine, avand profilurile CUE oriunde te duci, datorită spațiul de stocare încorporat, astfel vei dedica mai mult timp jocului, și mai puțin setărilor necesare

Corsair K95 RGB Platinum: comutatoare mecanice Cherry RGB MX

Corsair K95 RGB PLATINUM este dotat cu comutatoare Cherry RGB MX Speed sau Cherry RGB MX Brown, astfel, avand posibilitatea de a alege comutatoarele care se adaptează cel mai bine stilului tău de joc. In ambele cazuri, indiferent de alegerea facuta vei beneficia de switch-uri mecanice valitate pentru mai mult 1 milion de apasari. Care este diferenta între aceste doua switch-uri mecanice?

Switch Mechanical Cherry MX Speed

Switch Mechanical Cherry MX Speed

Aceste comutatoare cu actiune ultrarapida imbunatateste cu mult rapiditatea de actionare la tastare.

Switch Mechanical Cherry MX Brown

Switch Mechanical Cherry MX Brown

Aceste comutatoare cu acțiune rapidă și răspuns tactil ușor, sunt silențioase caracterizandu-se printr-un feedback vizibil.Cumpara online tastatura de gaming Corsair K95 RGB Platinum

Niciodată nu a fost mai ușor! Cumpara online tastatura de gaming Corsair K95 RGB Platinum, alegand cel mai ieftin pret. În România, cele mai bune oferte, promoții și reduceri pentru acest model de tastatura, le găsim catalogul marilor comercianți precum PC Garage, eMAG, ItGalaxy, Vexio, Dwyn, Devodep. Cele mai bune oferte, promotii si reduceri te asteapta! Tu, ce mai astepti!?

Corsair K95 RGB Platinum: păreri, opinii și concluzie

Aceasta tastatura este perfectă pentru gaming datorită comutatoarelor mecanice Cherry MX, dar și datorită tuturor funcțiilor speciale dedicate acestuia. Iluminarea dinamica RGB nu poate fi nici ea trecută cu vederea, deoarece oferă o personalizare aproape nelimitată, pentru o personalizar cat mai personala și inedită.

Cu un design elegant, dar și cu o construcție solidă, K95 RGB Platinum este tastatura de gaming la care orice Player visează. Singurul inconvenient al acestei tastaturi, cu siguranța ramane prețul puțin cam elevat, însă, datorită reducerilor constante ale marilor magazine online, ai ocazia de a-ti cumpara una dintre cele mai bune tastaturi de gaming din ultimii ani. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
no rating based on 0 votes
Marca
Corsair
Numele produsului
K95 RGB Platinum
Pret
RON 929
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Configurare