Skip to content

Razer Huntsman Elite: cea mai buna tastatura de gaming a anului 2021

După ani de cercetări și inovație, Razer a reusit sa creeze tastatura de gaming ideala orcarui jucator. Huntsman Elite redefineste limitele de precizie si viteza, fiind în prezent cea mai eficienta tastatura de gaming, datorită noilor comutatoare mecanice dotate cu tehnologie optică. Pe lângă noile switch-uri mecanice, acesta tastatura are o serie importantă de avantaje care-ți vor da cu siguranta motive sa cumperi.

Așadar, permite-ne să-ți prezentăm, una dintre cele mai bune tastaturi de gaming a anului 2021, fa cunostinta cu Razer Huntsman Elite.

Caracteristici:


  • Tip: Mecanică (switch-uri optice)
  • Tehnologie: Cu fir, USB 2.0
  • Iluminare RGB: Da, Razer Chroma RGB
  • Iluminare 360 de grade: Da
  • Comenzi multimedia dedicate
  • Suport incheieturi: Detasabil
  • Dimensiuni: 44,5 x 14 x 3,5 cm
  • Greutate: 861 g


Avantajele tastaturii Razer Huntsman Elite 

Dacă doar simpla menționare a mărcii Razer nu este un motiv suficient pentru a cumoara, avem bucuria de a te informa ca Huntsman Elite vine la pachet cu o mulțime de avantaje. Cele mai importante dintre acestea sunt:

Opto-Mechanical Switch: aceste comutatoare au un senzor optic de lumina în interiorul comutatorului, actionand astfel instantaneu comanda comutatorului.

Versatila: în funcție de preferința fiecăruia, ai posibilitatea de a alege între comutatoarele optice razer clicky sau liniar.

Viteza si precizie: datorita acestor noi comutatoare, vei avea ocazia sa experimentezi viteza și precizia neatinsă vreodată.

10 taste Ghosting: huntsman elita ofera posibilitatea de a apăsa pana la 10 taste simultan cu ghosting.

Dial Digital Multifuncțional: cadranul digital multifuncțional cu 3 taste media tactile oferă acces instantaneu la totul, de la iluminarea RGB la controlarea volumui, ușor și rapid, avand posibilitatea de a-l personaliza după bunul plac.

Razer Chroma RGB: renumita tehnologie de iluminare, de cea mai buna calitate, ofera personalizarea completa a iluminarii RGB cu 16,8 milioane de culori, nenumărate modele si efecte de iluminare dinamica in jocuri.

Iluminare 360 de grade: luminile subțiri de pe cele 4 laturi oferă 38 de zone de personalizare.

Anti Game mode: blocarea tastelor neimportante în timpul jocurilor pentru evitarea accidentelor în timpul jocului.

Hybrid on-board: poți salva toate configuratiile de profil datorită stocării cloud, sau pana la 5 profile cu memorie hibridă la bord.

On-the-fly Macro: pentru a îmbunătăți controlul în joc, personalizeaza-ti macro-urile.

Razer Hypershift: apăsarea unui singur buton deblocheaza un set secundar de funcții.

Razer Synapse 3: pentru configurarea opțiunilor avansate de la comenzi la efecte de iluminare.

Design: elegantă dar și foarte rezistență datorită construcției solide și a barii de aluminiu mata foarte plăcut la atingere.

Suport incheieturi: acest model este dotat cu un suport magnetic pentru incheieturi fabricat din piele de plus pentru un confortul de lunga durata.

Razer Huntsman Elite: comutatoare optice Razer

Comutatoarele mecanice, aduse parcă din viitor, s-au facut rapid remarcate prin viteza si precizia extraordinara pe care o ofera. Extrem de rezistente, validate pentru mai mult de 100 de milioane de apasari, acestea pot fi de doua feluri: clicky sau linear. Indiferent de tipul comutatorului ales, te vei bucura 3 avantaje esentiale:

Durabilitate: datorită senzorului optic care necesita mai puțin contact fizic, vei obține o durabilitate de peste 100 de milioane de apasari.

Mai multe actiuni: cu o stabilizare si actionare exacta in acelasi punct, vei acumula mai multe apasari de taste la o viteza incredibila maximizand APM-ul în jocurile cu ritm rapid.

Bara stabilizatoare: acesta bară de stabilizare a tastei din partea de sus a comutatorului asigura ca miscarea tastei ramane uniforma si constanta, indiferent de ce parte a tastei apeși.


Razer Clicky Optical Switch

RAZER clicky OPTICAL SWITCH

Cu o forța de acționare de 45 g, acesta este singurul intreruptor cu clic care actioneaza la o distanța de 1,5 mm (cu 30% mai scurta decat alte comutatoare mecanice clicky)

Razer Linear Optical Switch

Razer Linear Optical Switch

Avand o putere usoara de actionare, 40 g, acest comutator liniar actioneaza la o distanța de 1 mm (cu 16,67% mai scurta decat alte comutatoare mecanice liniare.Cumpara online tastatura de gaming Razer Huntsman Elite

Singurul dezavantaj, asta dacă îl putem numi așa, ci mai degrabă, singurul inconvenient al tastaturii Razer Huntsman Elite, este prețul elevat al acesteia. Deoarece atunci cand iti cumperi o tastatura de gaming de un asemenea nivel, ceea ce conteaza, este marca tastaturii, nu magazinul din care o vei cumpara, echipa TastaturaGaming.Com ti-a pregatit lista cu cele mai bune magazine online din 2021, care-ti ofera promotii, reduceri, oferte de nerefuzat. Magazinele cu cele mai ieftine preturi pentru tastatura de gaming Razer Huntsman Elite sunt: Pc Garage, eMAG, Vexio, Dwyn, Altex, si ItGalaxy.

Razer Huntsman Elite: păreri, opinii și concluzie

Stăm în fața celei mai bune tastaturi de gaming din sector. Din dorința de a răspunde cat mai bine cu putință, cerințelor jucatorilor, a luat naștere Razer Huntsman Elite. 

O tastatura de gaming gama PREMIUM, folosită de mulți jucători profesioniști. Ergonomica, dotata cu comutatorare optice mecanice, dar si extrem de rezistenta, Huntsman Elite, cu siguranță este o alegere inspirată, lucru demonstrat și de numărul mare de vanzari și recenzii pozitive din acest an. Cea mai buna oferta online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?

Cumpara online Razer Huntsman EliteRezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
no rating based on 0 votes
Marca
Razer
Numele produsului
Huntsman Elite
Pret
RON 1.297
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Configurare