Skip to content

Tastatura Genesis: cele mai bune modele, ideale pentru gaming

Genesis, oferă utilizatorilor sai, tastaturi de gaming de foarte buna calitate la prețuri extrem de accesibile. Tastele tastaturilor, unul dintre cele mai importante aspecte pentru pasionatii de jocuri video, sunt dotate cu comutatoare de înaltă calitate, sau membrane silențioase cu răspuns rapid. O mare varietate de tastaturi de gaming Genesis, disponibile online, la prețuri ieftine, te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Ti-am pregatit cel mai bun articol din sector, deoarece aici vei găsi cele mai bune modele, tabel comparativ, recomandări, păreri, opinii… totul, doar pentru a alege tastatura de gaming Genesis, care răspunde cel mai bine cerințelor tale.

Tastaturi Genesis: tabel comparativ

Acest tabel include cele mai vandute tastaturi Genesis din acest an
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeGenesis Rhod 400Genesis Rhod 420Genesis Thor 300Genesis Thor 380Genesis RX85
ImagineTastatura Gaming Genesis Rhod 400 RGBTastatura Gaming Genesis Rhod 420 RGBTastatura mecanica gaming Genesis Thor 300 TKLTastatura Gaming Genesis Thor 380 RGBtastatura gaming mecanica Genesis RX85 RGB
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Recenzii👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Green LightDa ✔️Da ✔️
TehnologieCu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Da ✔️
Greutate873g830g1254g810g1009g
Dimensiuni46,3 x 16,8 x 3 cm46,9 x 17 x 3,7 cm44,2 x 13,6 x 3,8 cm43,5 x 19,3 x 3,4 cm44,9 x 21 x 3,6 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Vrei sa le compari? Acum poți!

Cumpara tastatura Genesis în oferta


Catalogul celor mai bune tastaturi Genesis din anul acesta!


Tastatura Genesis: recomandări

Pe masura ce piața crește, nevoile jucatorilor continua să se dezvolte. Genesis este unul dintre brandurile care reușesc sa țină pasul an de an cu ultimele tendinte, oferind o gama largă de tastaturi de gaming. Tastaturi cu design și caracteristici specifice, pentru a spori abilitățile în competitiile virtuale, mecanice, pentru jucătorii pretentiosi, rgb, USB sau wireless, Genesis are o tastatura pregatita pentru tine. TastaturaGaming.Com a pregatit un TOP 5 al celor mai apreciate tastaturi Genesis în acest an. 


TOP 5 Tastaturi Gaming Genesis

Tastatura gaming Genesis Rhod 400 RGB

RHOD 400 RGB este o tastatura de gaming ce se remarca prin suportul anti-ghosting pentru 19 taste dar și prin iluminare cu 7 culori diferite, cu efect RGB Prismo, și 6 zone de iluminare cu 9 moduri selectabile de foarte buna calitate. În fuctie de preferintele fiecaruia, rhod 400 oferă posibilitatea de comutare a funcțiilor dintre tastele WASD și săgeți. Constructie robusta și consolidată cu elemente din aluminiu, design waterproof, dar și prețul foarte ieftină, sunt celelalte avantaje importante ale acestei tastaturi. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura gaming Genesis Rhod 420 RGB

RHOD 420 RGB, este tastatura de gaming care-ti ofera durabilitatea, confortul și funcționalitatea de care ai nevoie. Este echipata cu suport anti-ghosting pentru 19 taste, și 12 taste multimedia. Iluminarea include un backlight RGB cu 6 zone, și 9 moduri diferite de iluminare a tastelor. Funcția de schimbare a sagetilor cu tastele WASD, acces facil la controlul multimedia, design unic, structura din aluminiu, sunt celelalte avantaje menite sa imbunatateasca viata jucătorului. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

 


Tastatura gaming mecanica Genesis Thor 300 Green Light

THOR 300 este tastatura de gaming, dotată cu comutatoare mecanice albastre, care disting prin ciclul lor diferit și punctul de activare clar și palpabil, care-ti facilitează tastarea. O tastatura de gaming de marime completa, ideala pentru orice activitate la calculator. Iluminarea verde, oferă pana la 20 de moduri diferite, 8 dintre acestea fiind dedicate celor mai populare jocuri online. Suport anti-ghosting pentru toate testele, carcasa de aluminiu, canaluri speciale dedicate cablurilor, stabilitate, și altele, sunt avantajele de care beneficiezi atunci cand alegi Thor 300. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura gaming mecanica Genesis Thor 380 RGB

THOR 380 RGB, o alta tastatura mecanică cu comutatoare albastre, adaptabile oricui Player, oferă un punct de activare ușor de detectat. Ciclul lor caracteristic în punctul de actionare oferă experiența de tastare satisfăcătoare. Pe langa cele 12 taste multimedia care permit gestionarea muzicii și deschiderea în mod eficient a aplicațiilor, aceasta tastatura este echipata cu un buton funcțional inovator, iluminat, datorită căruia controlul volumului și a luminozitatii luminii de fundal a tastaturii este extrem de convenabil și rapid. Suport anti-ghosting, memorie integrată, software dedicată pentru programarea macro și configurare avansată, suport detasabil pentru incheieturile mainilor, taste durabile double injection, RGB Prismo cu 13 moduri selectabile, design modern… și lista poate continua. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

 


Tastatura gaming mecanica Genesis RX85 RGB

RX85 RGB este unul dintre cele mai bune modele de tastaturi de gaming, și totodată unul dintre cele mai apreciate din gama premium, a mărci Genesis. Dotată cu switch-uri mecanice avansate Kailh Brown de cea mai buna calitate, validate pentru mai mult de 50 de milioane de apasari, îți oferă confort, viteza, precizie, durabilitate, aspecte vitale în viața jucatorilor. Design unic, RGB cu o gama de 16 milioane de culori, îți oferă libertate deplina în alegerea efectelor de iluminare pana la 20 de moduri diferite, 8 dintre acestea dedicate jocurilor online, și 2 personalizabile. Îți dorești o tastatura de gaming Genesis de cea mai buna calitate, ideala pentru gaming? Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Genesis: peste 10 ani de experiența garantează acest brand

Genesis… dacă ești un Player adevărat, cu siguranță ai auzit vorbindu-se despre, asta dacă nu cumva te bucuri deja de unul dintre produsele acestora. Înfiintati in 2011, în prezent, Genesis furnizeaza accesorii pentru jucătorii de la toate nivelurile. Genesis proiectează și dezvolta o gama largă de produse, mouse-uri, tastaturi, casti, scaune de gaming, și multe altele, special concepute pentru a îmbunătăți viața jucătorului. Puterea acestei marci vine datorita stransei legaturi intre produse și utilizatori. Jucătorii sunt forța motrice prin care dispozitivele Genesis îsi ofera valoarea finală.

 „Geneza” înseamnă formare și creștere continua. Așa cum plantele sunt formate dintr-o varietate de elemente și microelemente, astfel, Geneza apare din legatura produselor cu cel mai de neprețuit element, JUCĂTORII. În acest an, o mare comunitate de jucători ajuta Genesis sa continue sa crească și sa furnizeze produse din ce în ce mai inovatoare și profesionale.

Cumpara în oferta tastatura de gaming marca Genesis

În România, magazinele online cu cele mai ieftine preturi pentru tastaturile de gaming Genesis, sunt: PC Garage, eMAG, Flanco, ItGalaxy, ForIT, Vexio, Dwyn, Altex. Toate dintre acestea, îți sar în ajutor cu oferte, promoții și reduceri de nerefuzat. Niciodată nu a fost mai ușor sa cumperi o tastatura de gaming Genesis. Profita!

Tastaturi Genesis: păreri, opinii și concluzie

Tastaturile de gaming Genesis, sunt tastaturi dotate cu caracteristici special dedicate jucătorului, dar și cu un design pe masura. Genesis, este brandul de tastaturi de gaming care oferă tastaturi ideale jucatorilor profesionisti, la prețuri accesibile, sau tastaturi ideale pasionatilor de jocuri, la prețuri foarte ieftine. Numărul mare de tastaturi vândute în anul anul acesta, dar și mulțimea de recenzii pozitive, demonstrează calitatea acestora.  

Care este cea mai vanduta tastatura gaming Genesis în acest an?


Rezumat
Tastaturi Gaming Genesis
Numele Articolului
Tastaturi Gaming Genesis
Descriere
In acest articol iti prezentam cele mai bune tastaturi de gaming Genesis, pentru a-ti usura procesul de cautare. Opinii, recenzii, tabel comparativ, TOP 5 dar si preturile cele mai ieftine, deoarece aici, gasesti selectia celor mai avantajoase oferte.
Autor
Configurare