Skip to content

Tastatura Redragon: cele mai bune modele, ideale pentru gaming

Redragon este una dintre cele mai importante marci de tastaturi de gaming ieftine, care ies în evidenta datorită prețului foarte scăzut, în comparație cu performanțele bune pe care le oferă. Printre cele mai importante modele de tastaturi Redragon, se numără nume binecunoscute în lumea jucatorilor, precum Karura, Kumara, Aryaman, Centaur, Ykasa, Yama, și altele, care își fac din plin datoria.

Pentru a contribui la decizia ta de cumparare, acest ghid, iti prezinta cele mai bune tastaturi de gaming Redragon, astfel incat, alegerea ta sa fie una potrivită pentru tine, în funcție de scopul utilizarii, și a stilului personal.

Tastaturi Redragon: tabel comparativ

Acest tabel include cele mai vandute tastaturi Redragon din acest an
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeRedragon Karura 2Redragon Dark AvengerRedragon VarunaRedragon AryamanRedragon Kumara
ImagineTastatura Gaming Redragon Karura 2 RGBTastatura Gaming Redragon Dark Avenger RGB MecanicaTastatura gaming mecanica Redragon Varuna BlackTastatura gaming mecanica Redragon Aryaman RGBTastatura Redragon Kumara RGB mecanica
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Recenzii👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
TehnologieCu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Cu fir
USB
Greutate350g1010g1110g1450g997g
Dimensiuni45,2 x 20 x 1,9 cm36.5 x 15.3 x 3.7 cm46.2 x 19.6 x 4.8 cm45,5 x 20,3 x 3,7 cm35.3 x 12.4 x 3.8 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Vrei sa le compari? Acum poți!

Cumpara tastatura Redragon în oferta


Catalogul celor mai bune tastaturi Redragon din anul acesta!


Tastatura Redragon: recomandări

Avand multe modele disponibile online, ideale pentru gaming, este normal sa nu știi ce model sa alegi. Important este insa, atunci cand cumparam o tastatura pentru gaming, sa o alegem pe cea care răspunde cel mai bine cerințelor noastre. Fiecare suntem diferiți, motiv pentru care, Redragon are o mulțime de modele de tastaturi de gaming, incercand sa raspunda cel mai bine cerințelor noastre. Echipa TastaturiGaming.Com iti prezinta lista celor mai bine vandute, apreciate, și totodată, lista celor mai bune tastaturi de gaming Redragon din anul acesta, în raport calitate preț.


TOP 5 Tastaturi Gaming Redragon

Tastatura gaming Redragon Karura 2

O tastatura de gaming silentioasa, cu taste durabile și receptive. K502 Redragon Karura 2, este de asemenea dotată cu LED-uri, iluminând în 7 culori diferite, avand 4 niveluri de iluminare. Design unic și ergonomic, dar și rezistent la stropi, aceasta tastatura este numai buna pentru jocuri. Compatibilitatea sa cu windows 10, 8, 7, Vista, XP, Mac OS, dar și cele 19 taste gratuite (n-Key Rollover), impreuna cu preturl sau extrem de ieftin, sunt alte avantaje ce te fac sa ti-o dorești de îndată. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?

 


Tastatura gaming Redragon Dark Avenger RGB

Toate recenziile pozitive ale tastaturii K568 Dark Avenger, demonstrează calitatea excelentă a acestei tastaturi, în raport calitate-pret. Oferind un răspuns precis cu viteza mare datorită comutatoarelor independiente ale tastelor, ce permit functionarea perfecte a mai mulot taste simultant, este tastatura ideala pentru gaming, la un preț accesibil. Ergonomica, durabilă, impermeabila, dar și RGB cu 9 moduri diferite de iluminare, sunt alte avantaje pe care Dark Avenger le oferă. Compatibilitate: Windows 10, 8, 7, Vista, XP, Mac OS. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?


Tastatura mecanica Redragon Varuna RGB

O alta tastatura perfectă pentru gaming Redragon este modelul Varuna K559 RGB, datorită comutatoarelor mecanice, de buna calitate, de pe fiecare tasta, ce oferă posibilitatea de a apăsa mai multe taste simultan, un aspect extrem de important în viața unui gamer. Design ergonomic, rezistent la apa, Iluminare LED RGB, 12 taste multimedia, sunt celelalte avantaje importante ale tastaturii K559. Double injection keycaps: caracterele de pe taste nu se șterg datorită construcției prin injecție dubla de plastic. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?


Tastatura mecanica Redragon Aryaman RGB

Redragon Aryaman K569 este o tastatura de gaming mecanică, dotată cu comutatoare mecanice de înaltă calitate, ideale pentru gaming, și totodată extrem de rezistente. Acesta tastatura oferă o foarte buna experiența de tastare tactila, silentioasa, avand un design ergonomic, durabil și impermeabil, cu taste 100% anti-ghosting. Iluminarea RGB oferă 7 modele de iluminare cu 9 culori diferite. Tastele flexibile demontabile și compatibilitatea largă a acestea, sunt alte avantaje importante pentru oricare Player. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?

 


Tastatura mecanica Redragon Kumara RGB

Una dintre cele mai bune tastaturi de gaming Redragon, este cu siguranța K552 Kumara. Construcție tastaturii este din aliaj metalic, pe care sunt amplasate plăci cu tastele dotate cu comutatoare mecanice personalizate (echivalent Cherry Blue), extrem de rezistente. Design ergonomic, rezistent la stropi, compatibilitate extinsă, Iluminare RGB, 12 taste multimedia, silentioasa, double injection keycaps, n-Key Rollover, și altele, sunt celelalte avantaje importante, care imbunatatesc performanța și confortul. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?


Redragon: peste 25 de ani de experiența garantează acest brand

Eastern Times Technology Co., Ltd, înființată în anul 1996, este în prezent cea mai buna fabrica de mouse-uri și tastaturi din China, avand echipe profesionale de cercetare și dezvoltare. Aceștia sunt proprietarii companiei Redragon, o marca de mare valoare pentru periferice de jocuri, dedicată furnizării clienților globali, produse de gaming de înalta performanta, la prețuri extrem de ieftine.

Redragon a inovat în designul și calitatea industrială de prima clasa mondială, a produselor, fiind compania de varf, cu peste 20 de ani de experiența în producție, în ziua de azi, Redragon distribuie produse în America de Nord, Europa, Africa de Sud, Asia și Orientul Mijlociu, avand un singur scop: calitate și confort.

Cumpara în oferta tastatura de gaming marca Redragon

Cele mai bune magazine online din România, de unde iti poti cumpara o tastatura de gaming Redragon la un preț ieftin, sunt: eMAG, PC Garage, ITGalaxy, Vexio, ForIT, Dwyn, Flanco. Profita de prețurile competitive ale acestora, și cumpara-ti tastatura la cel mai ieftin preț online.

Tastaturi Redragon: păreri, opinii și concluzie

Tastaturile de gaming Redragon, în primul rand modele pe care ți le-am prezentat în acest articol, sunt modele de foarte buna calitate, cu un număr mare de vanzari și recenzii pozitive. Peste 94% din recenziile clienților sunt pozitive, majoritatea remarcat calitatea excelentă, în raport cu prețulRedragon oferă publicului sau larg, tastaturi de gaming ieftine, dotate cu ultima tehnologie, rezistente, și de foarte buna calitate!

Care este cea mai vanduta tastatura gaming Redragon în acest an?


Rezumat
Tastaturi Gaming Redragon
Numele Articolului
Tastaturi Gaming Redragon
Descriere
Iti prezentam articolul cu cele mai bune tastaturi de gaming Redragon! Aici vei gasi selectia celor mai ieftine preturi din sector.
Autor
Configurare