Skip to content

Tastatura gaming RGB: cele mai bune modele din acest an

tastatura gaming rgb

Tastaturile RGB au inceput sa atraga tot mai mult atenția utilizatorilor în ultimii ani, piața acestor modele fiind într-o continua creștere, în primul rand, datorită catalogului bogat și variat. Tastaturi de ultima generatie, cu LED-uri individuale, personalizabile, amplasate în spatele fiecărei taste, care prin combinatia a celor 3 culori Red, Green, Blue, generează milioane de nuanțe. Îți dorești și tu o astfel de tastatura!? Acesta este articolul tau!

Echipa TastaturaGaming.Com ti-a pregatit cel mai bun articol în care am adunat cele mai bune tastaturi de gaming rgb disponibile online, pentru o alegere cat mai usorata. Vrei sa le compari!? Acum poți!

Tastaturi gaming RGB: tabel comparativ

Acest tabel include cele mai vandute tastaturi de gaming RGB, în acest an!
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeGenesis Thor 300Redragon AryamanHyperX Alloy FPSLogitech G512SteelSeries Apex Pro
ImagineTastatura Gaming Genesis Thor 300 RGB Mecanica Brown SwitchTastatura gaming mecanica Redragon Aryaman RGB Tastatura Gaming HyperX Alloy FPS - RGB - Kailh Silver Speed Mecanicalogitech G512Tastatura gaming mecanica SteelSeries Apex Pro TKL, iluminare RGB, display OLED, switch OmniPoint ajustabil
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
👉 Vezi Review ✅
👉 Vezi Recenzii 👌
👉 Vezi Review ✅
👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Tehnologie
Switch
Cu fir / USB
Outemu Brown
Cu fir / USB
Outemu Blue
Cu fir / USB
Kailh Silver Speed
Cu fir / USB
Switch GX
Cu fir / USB
OmniPoint ajustabil
Greutate1254g1450g1100g1130g1000g
Dimensiuni44,2 x 13,6 x 3,8 cm45,5 x 20 x 4 cm44,2 x 12,9 x 3,5 cm44,5 x 35,5 x 1,3 cm35,5 x 14 x 4 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️

Cumpara tastatura de gaming RGB în oferta


Catalogul celor mai bune tastaturi de gaming RGB din acest an!


Care sunt avantajele unei tastaturi rgb?

Ideala noaptea: mulți dintre noi avem tendința de a ne juca noaptea, iar găsirea tastelor poate fi dificila uneori; aceste modele, pe langa lumina ambientala creata, ofera si posibilitatea de a-ti personaliza tastele dorite cu o culoare diferită pentru a fi vizibile

Sincronizare: multe modele oferă posibilitatea sincronizării cu jocurile preferate sau cu celelalte dispozitive RGB

Versatila: personalizarea totala pe care o oferă, o transforma în tastatura ideale oricărui jucător

Design: iluminarea rgb a tastaturii oferă acesteia un design unic, special și strălucitor

Tastatura gaming RGB: recomandări

Dacă încă nu te-ai decis, și nu știi pe care sa o cumperi, ti-am pregatit topul celor mai bune tastaturi de gaming rgb din acest an, în raport calitate-pret, incepand de la cea mai buna tastatura gaming rgb ieftina, și terminand cu una dintre cele mai bune tastaturi de gaming RGB. Enjoy!


TOP 5 Tastaturi gaming RGB

Tastatura gaming mecanica Genesis Thor 300 RGB

Thor 300 este o tastatura iluminata RGB, recomandata jucatorilor, datorita switch-urilor mecanice de înaltă calitate Outemu Brown, care oferă o experienta placuta de joc. Rezistență, cu o carcasa robustă din aluminiu, acesta tastatura ofera nenumarate avantaje precum, blocarea tastei WIN, N-Key Rollover, macro-uri, taste multimedia, și altele, aspecte vitale pentru un Player.

RGB: Iluminarea RGB fenomenală oferă 25 de efecte speciale diferite, inclusiv efectul spectaculos PRISMO.


Tastatura mecanica Redragon Aryaman K569 RGB

Aryaman K569, silentioasa tastatura mecanica Redragon, este perfectă atat pentru jocuri cat si pentru birou, munca sau redactare text. Rezistență, cu un design ergonomic și waterproof, oferă suport 100% anti-ghosting pentru cele 104 taste flexibile și demontabile. Alte avantaje pe care le oferă K569: palm rest, taste multimendia, blocarea tastei WIN, conector USB placat cu aur, și altele.

RGB: Iluminarea RGB este reglabila, si are 7 culori disponibile, cu 6 moduri de iluminare spectaculoase și strălucitoare. 


Tastatura mecanica Hyperx Alloy FPS RGB

O tastatura ideala pentru gaming, cu care te vei imprieteni rapid, adaptandu-se stilului tău de joc. O tastatura de dimensiuni mici, cu switch-uri mecanice Kailh Silver Speed durabile. Rezistenta, datorită cadrului din oțel, oferă stabilitatea și fiabilitatea dorință. HyperX Alloy FPS RGB este o tastatura mecanică de înalta performanta, dotată cu caracteristici importante precum:  100% anti-ghosting și funcții de tip rollover N, personalizare, macro-uri, design ultra portabil, compact, cablu detasabil, și altele.

RGB: Iluminarea RGB, cu LED-uri strălucitoare, amplasate pe comutatorul fiecărei taste, poate fi personalizată cu ajutorul software-ului Ngenuity HyperX.


Tastatura gaming mecanica Logitech G512 RGB

Tastatura Logitech G512 este de asemenea o tastatura de inalta performanta, care-ti imbunatateste capacitatea de reactie, datorita switch-urilor mecanice avansate GX foarte durabile (proiectate și testate 100% pentru performanta). Tehnologie de top, într-o construcție din aliaj de aluminiu pentru aeronave, oferă un design minimalist, durabil și atractiv. Un set important de avantaje vin la pachet odată cu achiziționarea acestei tastaturi. Cel mai bun review te așteaptă, ești doar la un click distanta!

RGB: Iluminarea RGB LIGHTSYNC, este personalizabila pentru fiecare tasta cu aproximativ 16,8 milioane de culori, oferind posibilitatea de a crea propriile animatii sau de a alege dintr-o selecție de efecte predefinite. În plus, iluminarea poate fi sincronizata cu jocurile pe care le joc.

 


Tastatura mecanica SteelSeries Apex Pro TKL RGB

Apex Pro TLK, este o tastatura de gaming de prima clasa. Cu un răspuns de 8 ori mai rapid, o actionare de 5 ori mai rapidă, dar și cu o durabilitate dubla fata de tastaturile standard, acest model este dotat cu switch-uri mecanice reglabile pentru o sensibilitate personalizată pe tasta. Cadru din aluminiu din seria 5000 pentru aeronave, dar și suportul pentru incheieturile mainilor oferă un design elegant. Aceasta este o tastatura dedicata jucatorilor profesionisit, si reprezinta urmatoarea genratie a tastaturilor de gaming mecanice. 

RGB: Iluminarea RGB dinamica pentru fiecare tasta, ofera milioane de culori și efecte reactive, datorită software-ului SteelSeries Engie, posibilitatile de personalizare fiind infinite. Bucura-te de cea mai buna iluminare RGB SteelSeries.


Tastaturi gaming RGB: tipuri și modele

Exista diferite tipuri și modele de tastaturi de gaming rgb disponibile online. Cu fir sau fără, cu membrana sau mecanică, mare sau mica, tastaturile rgb sunt fabricate pentru a corespunde cerințelor jucatorilor.

în urma analizelor făcute, am detectat faptul ca cele mai apreciate tastaturi de gaming rgb sunt cele mecanice. Tastatura mecanica switch blue și tastatura mecanica brown switch sunt doua dintre cele mai vandute modele de tastaturi pentru jocuri rgb cu switch-uri mecanice.

Cumpara tastatura de gaming RGB online în oferta

Multe magazine online din Romaine vand tastaturi de gaming rgb, însă puține dintre acestea oferă reduceri, promoții și oferte de nerefuzat. Magazinele online din România cu prețurile cele mai ieftine la majoritatea dintre cele mai căutate modele de tastaturi gaming rgb sunt: PC Garage, eMAG, ItGalaxy, T-Mag, ForIT, Devodep, Flanco, Vexio, QuickMobile, PCmadd, PChouse, si altele. Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Tastatura RGB: păreri, opinii și concluzie

Acest acronim format din termenii în engleza Red, Green, Blue, se referă la modul cromatic care consta în reprezentarea numărului mare de culori din amestecarea acestor 3 culori de baza. Efectele de lumini create sunt absolut fabuloase, strălucitoare, care pe langa lumina ambientala perfectă creata, sunt total personalizabile.

RGB

Oferă fiecărei taste culoare dorită, și bucura-te din plin de sincronizarea cu jocurile tale favorite, sau a celorlalte dispozitive RGB. Numărul mare de vanzari înregistrate, dar și numărul mare de recenzii pozitive, au transformat rapid modelul de tastatura rgb, în una dintre tastaturile de gaming cele mai indragite de jucatori.

Orice jucător profesionist, incepator, sau pasionat de jocuri video, alege tastatura de gaming rgb înaintea celorlalte. Fii unul dintre noi! Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!Rezumat
Tastaturi Gaming RGB
Numele Articolului
Tastaturi Gaming RGB
Descriere
Cel mai bun articol din sector, cu cele mai bune tastaturi de gaming RGB din acest an te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!? Aici găsești cele mai ieftine prețuri, cele mai bune oferte, și cele mai mari reduceri!
Autor
Configurare