Skip to content

Logitech G512: cea mai buna tastatura de gaming Logitech, în raport calitate-pret în ultimii ani

Tastatura gaming mecanica Logitech G512

G512 este o tastatura de gaming performanța, dotată cu switch-uri mecanice GX avansate și suport anti-ghosting pentru fiecare tasta, aspecte esentiale în viața unui jucător.

Acesta tastatura a vandut mii de unități în scurt timp! Care este motivul? Cu ce este mai speciala aceasta? De ce majoritatea clienților Logitech prefera tastatura G512, în schimbul celorlalte? În acest articol vom descoperi toate avantajele sale!

Caracteristici:

  • Tip: Mecanică (switch-uri mecanice GX)
  • Tehnologie: Cu fir (1,8 m) USB
  • Porturi USB incorporate: Da, 2.0
  • Iluminare RGB: Da, lightsync
  • Indicatoare LED-uri: Da, 2
  • Dimensiuni: 44,5 x 35,5 x 1,3 cm
  • Greutate: 1.130 g


Avantajele tastaturii mecanice Logitech G512 RGB

Cel mai important lucru atunci cand cumperi o tastatura de gaming este sa cunosti avantajele pe care le oferă în comparație cu celelalte modele din aceeași gama. Ei bine, Logitech G512 RGB are multe! Cele mai importante sunt:

Preț accesibil: Deși poate părea un preț “ridicat” pentru o tastatura de gaming, G512 este mult mai ieftin decat concurentii sai, acesta fiind un mare avantaj al acesteia.

Design: Simplu și minimalist, construit din aliaj de aluminiu frameless de culoare negru mat.

Solidă și durabilă: acest model de tastatura de gaming este fabricat din aliaj de aluminiu și magneziu 5052, materiale folosite și la construirea avioanelor.

Stabila: stabilitatea tastaturi este oferita de cauciucul antiderapant.

RGB Lightsync: oferă personalizarea fiecarei taste cu 16,8 milioane de culori, dar și sincronizarea cu cele mai populare jocuri online datorită tehnologiei Lightsync.

Switch-uri mecanice: fiecare tasta este dotată cu un comutator mecanic GX avansat, concepute pentru performanțe dovedite, viteza de reacție, și durabilitate (comutatoare mecanice validate pentru mai mult de 70 de milioane de apasari).

Anti-ghosting: suportul anti-ghosting se întinde pe suprafața întregii tastaturi, fiecare tasta bucurandu-se de el.

Conexiune USB pass-through: tastatura este dotată cu un port USB încorporat.

Taste funcționale: comenzile multimedia și de iluminare îți sunt mereu accesibile datorită tastelor funcționale.

Funcții speciale pentru jocuri: blocarea tastei Windows, dezactivarea sau activarea tastelor suplimentare pentru joc folosit software-ul Logitech G sau stocarea de profiluri de iluminarea RGB pentru taste individuale.

Logitech G512: switch-uri mecanice avansate GX

Concepute pentru performanțe maxime, comutatoarele mecanice GX oferă forma și simt mecanic clasic. Cu performanțe avansate dezvoltate de Logitech G, comutatoarele mecanice GX sunt cu 25% mai rapide și cu 40% mai durabile decat comutatoarele mecanice standard.

Switch GX Blue

Switch-uri mecanice GX blue

▪️ Comutatorul mecanic iconic cu un click inconfundabil, oferă feedback tactil si sonor la fel ca comutatoarele de joc tradiționale. Switch-urile GX albastre sunt ideale pentru cei care iubesc acel sentiment familiar de „click perceptibil”.

Switch GX Brown

Switch-uri mecanice GX brown

▪️ Comutatoarele GX de culoare maro oferă un răspuns minim prin actionare pentru a asigura încredere și precizie atunci cand sunt actionate (fără zgomot sau distragere a atenției) fiind switch-urile ideale pentru jocuri competitive și FPS.

Switch GX Red

Switch-uri mecanice GX red

▪️ Comutatoarele mecanice de culoare roșie GX oferă o apasare lină și fluidă a tastelor. Actionarea liniara este ideala pentru apsarile duble, pentru apasarea rapida succesiva a tastelor si pentru apasarile pe jumătate fără oprire. Aceste comutatoare sunt ideale pentru jocuri de acțiune și MMO-uri.Logitech G512 Software

Pentru a beneficia de toate avantajele acestei tastaturi performanțe, și pentru a o putea personaliza după bunul plac, acest model necesita instalarea software-ului Logitech G, pe care-l puteți descărca de aici. Intuitiv, foarte ușor de utilizat, odată instalat, poți începe personalizarea avansată a tastaturii.

Logitech G HUB

Logitech G HUB detectează automat orice dispozitiv Logitech compatibil, permițand utilizatorului sa preia controlul.

Cumpara online tastatura de gaming Logitech G512

Sa cumperi tastatura de gaming Logitech G512 nu a fost niciodată mai ușor. Marile magazine online din Romaine, vin în ajutorul nostru cu prețuri extrem de competitive. Cele mai bune reduceri, oferte și promoții din acest an, sunt oferite de: PC Garage, eMAG, ForIT, ItGalaxy, Devodep, Altex și altele. 

Logitech G512 RGB Switch GX Carbon: pareri, opinii si concluzie

Dacă ești în căutarea celei mai bune tastaturi de gaming Logitech a ultimilor ani, în raport calitate-pret, G512 este exact ceea ce ai nevoie. Toți cei care au cumparat acest model sunt de acord ca nu exista pe piata un model mai bun în gama sa actuala care sa asigure calitatea cu prețul. Peste 94% din recenzii sunt pozitive, majoritatea remarcand calitatea și funcționalitatea acesteia. 

Alegerea profesionistilor

Tastaturile mecanice Logitech G sunt preferate de profesioniștii din eSports din întreaga lume pentru viteza, consistența și fiabilitatea lor.

Logitech G512 este o tastatura de gaming PREMIUM, cu switch-uri mecanice GX avansate, la un preț ieftin. Cea mai buna oferta online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți?Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Logitech
Numele produsului
G512 RGB
Pret
RON 476
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Configurare