Skip to content

Tastatura One Hand: cele mai bune modele din acest an

tastatura gaming one hand

Aceste tastaturi, gandite special pentru jocuri, sunt cu 70% mai mici decat tastaturile de gaming cu care suntem deja obișnuiți, fiind ergonomice și funcționale. Tastaturile one hand, nu numai ca-ti oferă doar butoanele de care ai nevoie, dar au și tendința de a avea butoane de utilitate suplimentare pentru a-ti imbunatati performanta.

Aceste mici gadget-uri la indemana, sunt unul dintre acele accesorii de care nu crezi ca ai nevoie, pana nu le incerci. În acest articol îți prezentăm cele mai bune tastaturi one hand din acest an. Vrei sa le compari!? Acum poți!

Tastaturi one hand: tabel comparativ

Acest tabel include cele mai vandute tastaturi de gaming one hand, în anul acesta!
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeMeetion KB015PlaySmartShop G92Redragon DitiLogitech G13Razer Tartarus V2
ImagineTastatura gaming Meetion KB015 pentru o singura mana(One-hand)Tastatura one hand G92 playsmartshopTastatura gaming mecanica One-hand Redragon DitiGameboard G13 LogitechKeypad gaming Razer Tartarus V2
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Tehnologie
Switch
Nr. Taste
Cu fir / USB
Membrana
35
Cu fir / USB
Mecanic
35
Cu fir / USB
Outemu
44
Cu fir / USB
Mecanic
25
Cu fir / USB
Optic
32
Greutate420g450g430g650g348g
Dimensiuni21 x 18 x 3,8 cm23 x 18,5 x 4 cm23 x 18 x 3,6 cm24 x 17,1 x 4 cm20,3 x 15,3 x 6 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️

Cumpara tastatura gaming one hand în oferta


Catalogul celor mai bune tastaturi de gaming one hand din acest an!


Tastatura gaming one hand: recomandări

Nu știi ce tastatura one hand să cumperi? Nici o problema! Asa cum te-a obijnuit, echipa TastaturaGaming.Com a pregait topul celor mai bune 5 astfel de tastaturi, din anul acesta, în raport calitate preț.


TOP 5 Tastaturi gaming one hand

Tastatura One Hand Meetion KB014

KB015 este o tastatura de gaming pentru o singura mana cu membrana, rezistenta valitata pentru peste 50 de milioane de apasari. Silențioase și precise, tastele sunt iluminate RGB, iar butoanele multimedia îți sunt mereu la indemana pentru control maxim asupra tastaturii și a jocului. Comodă și rezistență, Meetion KB015 îți oferă confortul necesar la un preț ieftin. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura mecanică One Hand G92

Acest brand mai puțin cunoscut, PlaySmartShop, oferă o tastatura de gaming pentru o singura mana cu design ergonomic, de foarte buna calitate la un preț accesibil. G92, datorita switch-urile mecanice din spatele tastelor oferă precizia si rapiditatea necesara in timpul jocurlui, fiind astfel Ideala pentru jocuri tip shooter sau curse. Iluminata RGB, oferă multiple efecte de lumina de fundal, ușor de controlat. Acest model oferă un design waterproof și suport pentru incheietura incadrat in tastatura. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!? 


Tastatura gaming mecanica One Hand Redragon Diti

Redragon Diti este una dintre cele mai bune tastaturi de gaming pentru o singura mana în raport calitate preț din anul acesta. Comutatoarele  mecanice Outemu Blue de cea mai buna calitate, din spatele celor 44 de taste, iti overa avantajul în competitiile virtuale, datorită preciziei și a vitezei de tastare. Lumina RGB, cu diferite moduri personalizabile, 7 taste macro pre-programate, design ergonomic și elegant, palm rest detasabil, sunt alte cateva avantaje importante pe care le oferă Dinți, una dintre cele mai bune tastaturi One-hand pentru Player Pro. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Gameboard One Hand Laogitech G13

Logitech G13, care prin design-ul conturat care se mulează pe forma manii și a degetelor, dar și a celor 25 de taste programabile, îți oferă confortul și controlul total! Mini Joystick programabil, iluminare RGB personalizată cu peste 16 milioane de culori, LCD GamePanel, și altele, sunt aspecte importante în imbunatatirea performantei, pe care Logitech G13 le oferă. Pentru un review complet al acestei tastaturi, click aici! Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Keypad gaming Razer Tartarus V2

Noul Razer Mech face ca fiecare tasta sa fie actionata la înălțime medie pentru un răspuns instantaneu, controland astfel mai repede decat oricand. Tartarus V2 are un design ergonomic, creat special pentru a se potrivi perfect pe mana, fiind extrem de confortabil, avand si palms rest detasabil cu doua poziții reglabile pentru un confort sporit desavarsit. Echipeaza-te cu un arsenal complet de 32 de taste complet programabile pentru skilluri, taskuri rapide si macrouri la indemana. Touchpad-ul directional poate fi de asemenea utilizat pentru deplasare ușoare sau pentru extinderea comenzilor. Aceasta tastatura este doar un accesoriu pentru un set de butoane adiționale. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastaturi gaming one hand: tipuri și modele

Aceste tastaturi pentru o singura mana, sunt dedicate gamingului, motiv pentru care pe piața vom găsi diferite tipuri și modele. Cele mai căutate tastaturi sunt cele mecanice, datorita nenumaratelor avantaje pe care le oferă, fiind urmate de tastaturile one hand cu membrana. Aceste tipuri de tastaturi pot fi iluminate RGB, fiecare model în parte avand propriile caracteristici unice. 

Cumpara tastatura one hand online în oferta

Flanco, eMAG, Vexio, ItGalaxy, Altex, Media Galaxy si altele, oferă publicului său oferte, promoții și reduceri, inclusiv pentru tastaturile de gaming one hand. Cele mai bune oferte te aștepta! Tu, ce mai aștepți!? Cumpara-ti tastatura de gaming pentru o singura mana la cel mai ieftin pret! Cele mai bune marci de tastaturi de gaming One Hand sunt: Razer, Logitech, Redragon, Meetion si altele.

Tastatura gaming one hand: păreri, opinii și concluzie

Așa cum spuneam la începutul articolului, nu vei stii cat de comodă și eficienta este o tastatura one hand, dacă nu o probezi. Mulți dintre noi au probat-o deja, lucru demonstrat prin numărul mare de vanzari din anul acesta. Recenziile pozitive demonstrează și ele calitatea și eficienta acestor tastaturi. 

Rezumat
Tastaturi One Hand
Numele Articolului
Tastaturi One Hand
Descriere
Ești în căutarea unei tastaturi one hand? Aici găsești cele mai bune modele din acest an! Selecția celor mai ieftine preturi online te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?
Autor
Configurare