Skip to content

Tastatura gaming mini: cele mai bune modele din acest an

tastatura mecanica gaming mini

Tastaturile de gaming mini, sunt tastaturi de dimensiuni reduse, datorită eliminării butoanelor mai puțin importante, nefolosite în timpul jocului. O tastatura de gaming compactă îți oferă mai mult spațiu pe birou, dar și un design elegant și minimalist.

Dacă ești în căutarea unei astfel de tastaturi, dar nu știi pe care sa o alegi, echipa TastaturaGaming.Com iti prezinta topul celor mai bune tastaturi mini din anul acesta. Vrei sa le compari? Acum poți!

Tastaturi gaming mini: tabel comparativ

Acest tabel include cele mai vandute tastaturi de gaming mini, în acest an!
TastaturaGaming.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌GAMA PREMIUM 🔝
NumeAjazz AK33ASUS ROG FalchionDucky One 2Corsair K65Razer Huntsman
ImagineTastatura mecanica de gaming AK33, AjazzTastatura Gaming ASUS ROG FalchionTastatura Mecanica Gaming Ducky One 2 Mini RGB Pure WhiteTastatura Gaming Corsair K65 RGB MiniTastatura gaming mecanica Razer Huntsman Mini Mercury edition
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌👉 Vezi Recenzii 👌
RGBDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️
Tehnologie
Switch
Nr. Taste
Cu fir / USB
Mecanic
82
Wireless
Cherry MX Red
68
Cu fir / USB
Cherry MX Brown
61
Cu fir / USB
Cherry MX Red
61
Cu fir / USB
Optic Razer
61
Greutate521g520g635g570g520g
Dimensiuni31,5 x 12 x 3,7 cm30,5 x 10,1 x 3,8 cm32,5 x 10,8 x 4 cm29,4 x 10,5 x 4,4 cm29,3 x 10,3 x 3,6 cm
Cumpara Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret Vezi Pret
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️Da ✔️

Cumpara tastatura gaming mini in oferta


Catalogul celor mai bune tastaturi de gaming mini din acest an!


Care sunt avantajele unei tastaturi gaming mini?

60%: cel mai important avantaj al tastaturilor mini, reprezinta eliminarea butoanelor neflosite de jucatori, ramanand astfel cu doar 60%, sau mai mult, din taste, avand în general un număr de 61 de taste.

Design: indiferent de marca tastaturi, orice model mini oferă un design minimalist.

Portabila: fiind o tastatura de dimensiuni mici, acesta este ușor de transportand, avand posibilitatea de a o lua cu tine oriunde, avand mereu control total asupra situației, datorită setărilor predeterminate deja avute.

Versatilitate: incepand de la tastaturile mini cu membrana, continuând cu cele mecanice, și terminand cu cele optice, indiferent de gust, vei gasi tastatura de gaming mini ideala pentru tine.

Tastatura gaming mini: recomandări

Deoarece exista diferite tipuri și modele diferite de tastaturi gaming mini disponibile online, îți prezentăm topul celor mai bune 5 modele din acest an, în raport calitate preț. Iată așadar, care sunt recomandările noastre pentru anul acesta.


TOP 5 Tastaturi Gaming Mini

Tastatura mecanică de gaming mini Ajazz AK33

AK33, este o tastatura de gaming de dimensiuni mici, cu 82 de taste. Este ideala pentru jocurui, oferind iluminare RGB, comenzi macro, N-Key Rollover, avand un design compact și elegant. Un alt mare avantaj al acestei tastaturi, sunt switch-urile mecanice, care-ti ofera viteza, preciza și feedback-ul tactil necesar pentru a-ti imbunatati performantele in jocuri precum Fortnite, și altele. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura mecanică de gaming mini ASUS ROG Falchion

Falchion este o tastatura de gaming mecanică, format 65%, cu 68 de taste. Switch-urile mecanice Cherry MX RED, de foarte buna calitate, impreuna cu tehnologia wireless, care oferă conectivitate în mod dual și o autonomie a bateriei de pana la 450 de ore, dar și iluminarea RGB Aura Sync pentru fiecare tasta individual, sunt 3 dintre cele mai importante avantaje ale tastaturii de gaming mini Falchion. Intră și descoperă toate celelalte aspecte importante dedicate gamingului pe care acesta tastatura le oferă. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!? 


Tastatura mecanică de gaming Ducky One 2 Mini RGB

Probabil una dintre cele mai bune tastaturi de gaming mini, în raport calitate preț este Ducky One 2. Comutatoarele mecanice, iluminarea RGB personalizabila, împreuna cu toate celelalte avantaje pe care le oferă, au transformat rapid acest model în tastatura de gaming mini în tastatura cu cel mai mare număr de vanzari în anul acesta. Durabilă, oferind un confort optimizat, aceasta este o tastatura concepută pentru toata lumea, fiecare Player adaptandu-se rapid. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastatura mecanică de gaming Corsair K65 Mini

Corsair K65 tastatura compactă, format 60%, cu 61 de taste, care se remarca datorita comutatoarelor mecanice Cherry MX Red Premium, dar și datorită iluminării RGB complet personalizabilă. Design elegant, minimalist și unic, semnat Corsair, cu cablu USB Type-C detasabil îmbrăcat cu material textil. O tastatura de gaming mini, mecanică, gama premium, care este special fabricata pentru a imbunatatii performantele jucatorilor. Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

 


Tastatura mecanică de gaming Razer Huntsman Mini

Cea mai buna tastatura de gaming mica din acest an este Razer Huntsman Mini. O tastatura format 60%, cu 61 de taste dotate cu switch-uri optice Razer. Aceste comutatoare oferta actionari mai rapide, mai ușoare, dar și mai fine, fata de intreruptoarele mecanice, fiind totodată și mult mai rezistente, avand o durata de viata de pana la 100 de milioane de apasari de tasta. Iluminarea RGB Razer Chroma, este de asemenea un alt mare avantaj, datorită calității acestuia. Pentru a descoperii toate avantajele, și funcțiile speciale pe care Huntsman Mini le oferă, click aici! Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?


Tastaturi gaming mini: tipuri și modele

  • Exista diferite tipuri și modele de tastaturi de gaming mini, cele mai indragite de către jucători fiind cele mecanice, datorită preciziei și a vitezei de tastare. Dacă vrei sa afli mai multe despre tastaturile de gaming mecanice, click aici!
  • O alta categorie importantă, sunt tastaturile de gaming mini cu membrana, care datorită prețului avantajos, dar și a calității oferite, sunt modele ce au reușit sa depaseasca recorduri de vânzări în ultimii ani.
  • Tastaturi gaming mini rgb sunt cea de-a treia categorie importantă, care datorită jocurilor de lumini strălucitoare, creeaza atmosfera perfecta de gaming. Dacă vrei sa afli mai multe despre tastaturile de gaming RGB, click aici!

Cumpara tastatura de gaming mini online în oferta

În acest an, numărul de vanzari al tastaturilor de gaming mini s-a dublat față de anul trecut, motiv pentru care mării comerciantii Romani, precum PC Garage, eMAG, ItGalaxy, Vexio, Altex, si altii, datorită ofertelor, promoțiilor, dar și a reducerilor ocazionale, îți oferă posibilitatea de a-ti cumpara tastatura dorita la un pret ieftine. Așadar, cauți o tastatura gaming mini ieftina? Alege-o pe cea mai buna! Cele mai bune oferte te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Tastatura gaming mini: păreri, opinii și concluzie

Deoarece multe dintre butoanele unei tastaturi de dimensiuni standard, și anume 40% din taste, nu le folosim în timpul jocului, marii fabricanti de tastaturi precum Razer, Corsair, Asus, Ducky, si altii, au inventat aceste tastaturi de gaming mini, oferindu-ti un spațiu mai amplu pe birou, dar și o configurare cât mai simplă și eficientă a tastelor. Mulți dintre gameri folosesc tastaturi de gaming mini. Fii și tu unul dintre ei! Folosește doar tastele importante! Be the best!Rezumat
Tastaturi Gaming Mini
Numele Articolului
Tastaturi Gaming Mini
Descriere
Esti in cautarea unei tastaturi de gaming mica? Iti prezentam cele mai bune tastaturi gaming mini din acest an! Topul celor 5 te asteapta! Tu, ce mai astepti!?
Autor
Configurare